Svar på spørsmålsrunden. Litt sent, men bedre enn aldri, eller hva ?!

Hei !

Skulle egentlig skrive dette innlegget før. Men har visst glemt det litt...

Tehe....

Her kommer det/de :

Hvordan shampoo og balsam bruker du ? - Jeg bruker egentlig litt forskjellig. Men akkurat nå bruker jeg Sunsilke minerals, stronger to grow longer ;)
Hvor høy er du ? - Nå har jeg jo ikke målt meg på en stund da, men sist gang, tror jeg at jeg var sånn rundt  1.53 eller no. Sikkert høyere nå ;)


Har du kjæreste ? - Nei, det har jeg ikke. ;)


Favorittfag ? -  Å !, jeg hater/liker ikke helt sånne spørsmål.... Men, jeg har mange egentlig. F.eks. norsk, gym, samfunnsfag, naturfag, mat og helse, engelsk, matte o.s.v.


Favorittfargen din ? - Enda ett sånt spørsmål. Egentlig de fleste ;)  Det kommer ann på. ;)


Katt eller hund eller gnager ? - Jeg har jo katter og en hund, men jeg har jo ikke noe imot gnagere. Men hvis jeg måtte velge, hadde jeg valgt katt OG hund ♥ !Hvis jeg kunne velge to da ;) Men det gjør jeg uansett ;)  !  ;)Hvem blogger annbefaler du / liker du / leser du ? - Jeg leser vennene mine sine blogger ( de fleste værtfall ) Men jeg liker freakynora.blogg.no, auroramohn.blogg.no, mariavk.blogg.no og noen flere.  ;)
Hvem dine bff er - Vanskelig å svare på.

 

 

hvem liker du viss du må velge en i verden altså ikke kjendiser :) hilsen anonym <3 - Jeg liker, ELSKER  jo Justin Bieber da !!! ♥ :) ! ;)  Men jeg elsker jo familien min ! ♥
Jeg likerliker jo egentlig ikke noen, hvis du mener det da ? ;)


Hvilken blogger leser du? - Nå har jo jeg egentlig svart på det spørsmålet da. Men jeg kan svare igjen : Vennene mine sine blogger ( de fleste værtfall ) jeg liker freakynora.blogg.no,                     auroramohn.blogg.no, mariavk.blogg.no og noen flere. ;)

- Noen flere spørsmål til meg ?
Vell, jeg har et spørsmål til dere/deg. Det er: hva er bloggen din, ( hvis du har blogg da )


-Kaja. <3 ♥

4 kommentarer

anonym

05.06.2012 kl.14:32

jeg mente gutt , og du sa justin men jeg sa ikke kjendiser , som du liker viss du måtte velge

lala

13.06.2012 kl.15:46

er du forelsket

Maria - Foto og hverdagsblogg!

16.06.2012 kl.21:57

aw, så gøy at du leser bloggen min! :D

Kaja

17.06.2012 kl.20:01

<3

Skriv en ny kommentarHei! ♥ Nå har du droppet inn på min blogg. Jeg heter Kaja, og er 12 år. ♥ Jeg blir veldig glad for kommentarer, og jeg kommenterer som oftest tilbake! Jeg må bare si en ting: Sånne barnselige, stygge kommentarer bryr jeg meg ikke noe om, så hvis du hadde tenkt å skrive noe sånt, så vil jeg bare si at det er ikke vits i å gjøre det! Og jeg synes det er barnselig av de som skriver sånne kommentarer! ♥ Håper du liker bloggen min !
Design av

Mlp.blogg.no

hits