En fin blogg for meg - få en bedre blogg

 


Hei.

Nå skal jeg fortelle om hva jeg liker med blogger, og hva jeg ser etter ved førsteinntrykk o.s.v. 

 

 

♥ Designet. Hvis jeg ser en sånn header som fulgte med designet fra før, synes jeg at det er litt,, kjedelig, hvis jeg kan si det sånn. You understand ?

Rettskriving. Hvis jeg ser mange smileys og utropstegn og whatever, så er det litt slitsomt for øynene dine!... Og hvis noen driver å forkorter hele tiden, det er veldig plagsomt for dem som ikke vet hva det og det betyr o.s.v. Skjønner!??  (haha, jeg bruker forkortelsen "o.s.v." ganske mye selv såee,så for de som ikke vet hva "o.s.v." står for, så står det for også videre.! ) Og hvis jeg ser masse skrive feil så ser det litt ut som at den/de som har skrevet det ikke har tatt seg tid til å skrive innlegget ordentlig. Okey?

♥ Bilder. Hvis jeg ser mange fine bilder, (ikke tullebilder!!) så synes jeg at man får et bedre bilde i hode når man leser det man leser. ( hvis bildet har noe med bloggingen å gjøre såklart ) + det er jo koselig å se noen bilder også daeh ♥+det er fint med bilder.. ( vet jeg ikke legger ut så mange bilder selv, men det er vel fordi det tar veldig lang tid å laste opp, også blir jeg bare irritert av at det tar så lang tid.. o.s.v )

♥ Forskjellige temaer. Det blir bedre om man ikke bare skriver om hverdagen sin, men også litt andre ting i blandt ;) ( jeg vet jo at man har en blogg for å skrive ned hva som skjer i hverdagen ogsånn, men det blir litt kjedelig om det bare står om hverdagen... )

Fakta om deg. Ja, jo, også må jo leserne vite litt om deg, hvor gammel du er o.s.v. Det er noe av det første jeg ser etter/ser på!!  Og husk at man skal kunne lese det overalt (ikke bare mens man er på forsiden) Håper du skjønte hva jeg mente/mener med de forside greiene !!'


 →Det var deeet! Husk husk! Den lille konkurransen (innlegget under) der du kan bli linket! Og husk, at jo flere som "melder seg på" jo flere blir det som blir linket!! Ikke glem det da! ;)← (link)

 

Love yah!

Og håper dere likte dette innlegget og lærte litt av det <3 ....

 


 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! ♥ Nå har du droppet inn på min blogg. Jeg heter Kaja, og er 12 år. ♥ Jeg blir veldig glad for kommentarer, og jeg kommenterer som oftest tilbake! Jeg må bare si en ting: Sånne barnselige, stygge kommentarer bryr jeg meg ikke noe om, så hvis du hadde tenkt å skrive noe sånt, så vil jeg bare si at det er ikke vits i å gjøre det! Og jeg synes det er barnselig av de som skriver sånne kommentarer! ♥ Håper du liker bloggen min !
Design av

Mlp.blogg.no

hits