Ukens spørsmål-svar

hei!

Nå venter jeg på at norske talenter skal begynne ?

 

Over til det jeg logga inn på blogg.no får å gjøre. Nemlig svare på ukens spørsmål:

 

Hva er det flaueste du har opplevd ? Hmm, nå må jeg tenke.... Det er egentlig veldig mye.. Så aner ikke...

 

Vil du farge håret? Vet du hva, jeg har faktisk veldig lyst til det nå (enten lyse lyse brunt, lyse brunt med forskjellige lyse toner(striper) eller lysere enn jeg har nå). Men det dumme er at, (høres kanskje litt rart ut), men hvis noen spør om: oi, du har lyst hår, har du farga håret ?? Så "må" jeg si ja, det har jeg... Før så var jeg ganske fornøyd, og alle spurte om: Har du farga håret, og: Har du farga håret før, og kunne jeg si stolt, "nei det har jeg ikke" :) ?
Men jeg ysna det litt på toppen i fjor. Men nå har jeg begynt å forandre hårfarge. Det ser ut som at jeg ikke har dusja meg på 3 dager liksom, også dusja jeg meg kvelden før...

Og det rareste er (jeg er jo "blondine", ikke vondt ment) at jeg noen ganger ser noen HELT svarte hårstrå her og der, mitt på mitt lyse hode (det er litt rart) ...

//Har dere noen tips mot sånn "fett" hår som egentlig ikke er fett??

 

Hva er det beste med å blogge? I thiiink, kommentarene. Også er det gøy å ha et sted man kan skrive hva man vil, o.s.v dele bilder, og ja..

 

Hva er det verste med å blogge ? Kanskje når jeg ikke har noe å blogge om, eller at når jeg har skrevet et innlegg, så blir det borte. ( når pc'en skrur seg av o.s.v. ) I thiiiink.

 

Bestevenner ? Jeg synes at det beste er å ha mange venner, og ikke BARE noen få bestevenner. Men jeg har jo noen venner som jeg er mer sammen med, hvis du/dere skjønner??

 

 

Det var de spørsmålene ;)

 

♥♥

 

 Flere spørsmål til meg ??

  


Én kommentar

Jannicke

26.12.2012 kl.11:49

Du hadde vært fin med noe brunt hår, du kan jo farge det brunt og ta noen lyse striper :) det er veldig fint. Pluss at du kan kjøpe en slags olje som du tar i håret for å ungå at det blir slitt eller fort fett ;)

Skriv en ny kommentarHei! ♥ Nå har du droppet inn på min blogg. Jeg heter Kaja, og er 12 år. ♥ Jeg blir veldig glad for kommentarer, og jeg kommenterer som oftest tilbake! Jeg må bare si en ting: Sånne barnselige, stygge kommentarer bryr jeg meg ikke noe om, så hvis du hadde tenkt å skrive noe sånt, så vil jeg bare si at det er ikke vits i å gjøre det! Og jeg synes det er barnselig av de som skriver sånne kommentarer! ♥ Håper du liker bloggen min !
Design av

Mlp.blogg.no

hits