Linkinger!

Hei!

 

 

 

De 2 (!!) bloggene som vant er emeng og hegelandsvik .blogg.no :) (link)

Det var mange fine blogger som meldte seg på, men jeg valgte å skrive litt om disse to bloggene. Men jeg skal linke (bare linke) de andre fem bloggene også !

 

- www.madeleinehogmoen.blogg.no

- www.sylvi.blogg.no

- www.vildecutie.blogg.no

- www.anitaogmarie.blogg.no

- www.annettejs.blogg.no

 

 

EMENG:

 

 

HEADER: Hun har desverre ikke en header enda, men hvis hun hadde hatt det, hadde den nok vært fin, i think. Men det ble ikke noe terningkast på "header" fordi un ikke har noe header ;) ♥

 

DESIGN: Du/hun har et kjempefint, og ryddig design, som er lett å "forstå". Det er lyst og fint, derfor får du en 5+ på designet ♥♥

 

INNLEGG: Hun har kjempefine innlegg, og hun blogger litt variert. Og det er bra ;) Hun blogger sånn ca. hver dag, og det er lite feilskriving. + det er mange fine bilder . 5+ på innlegg ogsååå♥

 

BILDER: Du/hun har fine bilder! Kjempefine! Men det blir ofte noe av det samme. (hvis du/dere skjønner) Bilder- en 5'er.

 

 

Selve bloggen til Emilie er kjempefin, og interressant. ! Alle burde ta en tur innom !!♥♥ Selve bloggen får en 5+ det også!! (haha)

Bloggen til Emilie finner dere her  ← (link) eller trykk på bildet !

 

 

 

Den andre bloggen er :

 

HEGELANDSVIK

 


(hun har tatt dette bildet selv (!!!) ) (hun har ikke så mange bilder av seg selv, så derfor ble det dette kjempefine spindervevbildet!!)

HEADER: Du/hun har en kjempefin header, men jeg savner et lite bilde av deg selv :) Men Det er kjempefint fordet!! ♣♥ Du får en 5+ på header.

 

DESIGN: Du/hun har et kjempefint design. Ryddig også. Det er lett å finne fram. Og det er bra :) Design - 6'er.


INNLEGG: Innleggene hennes er ganske korte, men fine. Det er lite tekst, men det er lett å lese. + at det er med bilder nesten hver eneste gang!!! ♥ Innleggene får en 5'er. (litt mere tekst hadde du fått en 5+'er ;) )

 

BILDER: Du/hun har noen av de fineste bildene på en blogg jeg noen gang har sett! Du har utrooolig fine bilder, men som sagt, så blir det bedre med noen "selvbilder" her og der. Men jeg har forstått at det er en fotoblogg, og jeg tror at hvis bloggen skulle "handlet" om deg, og bilder av deg ogsånt, så tror jeg at det hadde vært flere bidler av deg selv der. Bildene- 5+ (6'er) Det hadde blitt en 6 + hvis du /hun hadde hatt flere bilder av seg selv, sånn at vi ser bloggeren bak bloggen, på en måte. Men det er bare MIN mening ;)

 

Selve bloggen til Hege er kjempefin og ryddig. Og det er en bogg som fortjener mye mere oppmerksomhet! Så jeg anbefaler å ta en tur innom "foto-bloggen" hennes. (jeg tror hvertfall at det er en "foto-blogg". )

Bloggen hennes finner du her  ← (link) eller trykk på bildet over. (spindelvevbildet (!!) )  

 

 

6 kommentarer

Åh, tusen takk for så mange fine ord! Bloggen min er jo hovedsaklig en fotoblogg, så derfor er det ikke så mange bilder av meg selv. Jeg har sykdommen ME som gjør at jeg ikke orker å ordne meg hver dag eller gå ut å ta bilder av meg selv, i tillegg til at jeg enda ikke har et stativ til kameraet, så da blir det lite bilder av meg selv. Jeg har iallfall ønsket meg stativ til jul, så det blir forhåpentligvis mer av meg etterhvert :-) Igjen, tusen takk <3

vildecutie

03.12.2012 kl.20:07

he he takk kaja<3
Sv: Ja, det skjønte jeg :-D Jeg redigerer dem i Photoshop CS5! Tusen takk!

emeng

03.12.2012 kl.20:58

Tusen takk for det! :)

Sylvi Huynh

04.12.2012 kl.18:06

Koselig at jeg ble linka :)

Annettejs

04.12.2012 kl.21:08

Så gøy :) tusen takk

Skriv en ny kommentarHei! ♥ Nå har du droppet inn på min blogg. Jeg heter Kaja, og er 12 år. ♥ Jeg blir veldig glad for kommentarer, og jeg kommenterer som oftest tilbake! Jeg må bare si en ting: Sånne barnselige, stygge kommentarer bryr jeg meg ikke noe om, så hvis du hadde tenkt å skrive noe sånt, så vil jeg bare si at det er ikke vits i å gjøre det! Og jeg synes det er barnselig av de som skriver sånne kommentarer! ♥ Håper du liker bloggen min !
Design av

Mlp.blogg.no

hits