Jule-og-nyttårs-kjoler

Hei! Jeg prøvde på å endre design i stad (nå nettop) men det ble feil, også mangla det forskjellig. (feil med selve designet, prøvde tre fire ganger sååeee)


Så hvis noen var innom bloggen mens jeg hadde et annet design med et ANNET bilde med en ANNEN jente på, så prøvde jeg å fikse det, men det klarte jeg ikke. (det var det bildet som fulgte med designet) (ccnb.blogg.no) men nå tok jeg tilbake på det "gamle" designet igjen!

Men hvis du/dere vet om noen fine design, så please si ifra !? Men jeg liker / vil helst ha et hvitt/hvit og ryddig design !? Hvis dere/du skjønte det da XD :)

 

 

Over til overskriften : Julekjoler og eller nyttårskjoler !!

 ↓ ↓ disse er fra (nelly.com) ↓

NR : 1                                                            NR : 2                                                                           NR : 3

 

(dette bildet er tatt fra L0ve )  :)NR 4                                                                                  NR 5                                                        NR 6

 

 

 

Så, hvilken likte du best ??

 

 

 

3 kommentarer

Cecilie Berdal

04.12.2012 kl.18:14

kjempe fine!

ta en titt på min blogg? hadde vært hyggelig! :D

kawaiipandaa

04.12.2012 kl.18:16

Nr 4 eller 6 <3

Ingrid - kommenterer tilbake

05.12.2012 kl.00:14

Så fine de var!

Skriv en ny kommentarHei! ♥ Nå har du droppet inn på min blogg. Jeg heter Kaja, og er 12 år. ♥ Jeg blir veldig glad for kommentarer, og jeg kommenterer som oftest tilbake! Jeg må bare si en ting: Sånne barnselige, stygge kommentarer bryr jeg meg ikke noe om, så hvis du hadde tenkt å skrive noe sånt, så vil jeg bare si at det er ikke vits i å gjøre det! Og jeg synes det er barnselig av de som skriver sånne kommentarer! ♥ Håper du liker bloggen min !
Design av

Mlp.blogg.no

hits