Ukens spørsmål - svar

Her kommer svarene fra ukens spørsmål:

 

♥Leser du synnemholmen.blogg.no? Noen ganger ja Marthe.

Hvilke blogger leser du? Jeg laget et innlegg om det igår, så hvis du blar litt ned, så finner du det du lurer på :)

Men jeg kan jo nevne de fleste jeg leser : matholck, betinabf, andreabadendyck, annbav ++.

Hvor mye trener du? Det spørs egentlig, men til vanlig trener jeg håndballtrening to ganger i uken+ ofte kamper i helgene, + at jeg noen ganger jogger med pappa.(spørs på været) Og litt egentrening en gang i blandt. Tihi. 

Hvilken brus liker du best? Jeg liker mange typer brus, men det jeg synes er veldig godt, er ordentlig coca cola (glassflaske) som man ofte får i syden. 

Favoritt mat? Det er egentlig det samme som med brus. Fordi jeg liker så mye, så det kommer an på. Men en ting jeg liker ganske godt er taco. Og Italiensk piza. (sånn man bare får i/ved Italia)

Dine topp 5 venninner? Jeg svarer ikke på sånne spørsmål på bloggen. Men jeg har noen spesielle venner, som ikke går på samme skole som meg. Men jeg er venn med alle jentene i klassen ja.

Er du forelska? Nei, det er jeg ikke.

Hva er det du liker best? Hvis du mener av alt i verden liksom, så er det litt vanskelig å svare på, men hvis du mener av f.eks. dyr osv så er det noe annet.

Men jeg liker best familien min, være med venner, spille håndball, trene, ferie, dyr, naturen, gå på ski, bade, dra på ferie til andre land. osv osv.

Hvilket fag hater du? Jeg hater egentlig ikke noe sånnt spesiellt fag, men jeg gruer jo meg alltid til framføring og gloseprøve, ogsånn. Men ikke noe spesiellt fag nei.

Hvilket fag elsker du? Jeg liker samfunnsfag, gym ( det regnes egentlig ikke som noe fag i mine øyne ), det spørs egentlig hva vi skal gjøre mens vi har det faget liksom. Skjønner?

Hvor høy er du? Jeg har ikke målt meg på lenge egentlig, men jeg tror at jeg er rundt 1.58 - 1.60. Men som sagt er jeg ikke helt sikker.

Topp 3 bestevenner på skolen? Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor andre har lyst til å vite det. Og jeg nevner ingen navn av det du spurte om, men jeg er veldig god venn med alle jentene i klassen egentlig :-)

Så jeg skjønner ikke hensikten i at jeg skal nevne tre stykker foran alle som leser bloggen min, og kanskje såre noen. Så vær så snill, ikke spør om sånne spørsmål.

 

Synes dere at jeg svarte bra nok? Noe mer du lurer på til neste ukens spørsmål?

 

Ha en god helg videre!

2 kommentarer

linafoto

13.01.2013 kl.12:39

Gode svar!

Kommenterer du tilbake?

Kaja

13.01.2013 kl.12:41

linafoto: Takk!
Ja, det kan jeg godt gjøre :)

Skriv en ny kommentarHei! ♥ Nå har du droppet inn på min blogg. Jeg heter Kaja, og er 12 år. ♥ Jeg blir veldig glad for kommentarer, og jeg kommenterer som oftest tilbake! Jeg må bare si en ting: Sånne barnselige, stygge kommentarer bryr jeg meg ikke noe om, så hvis du hadde tenkt å skrive noe sånt, så vil jeg bare si at det er ikke vits i å gjøre det! Og jeg synes det er barnselig av de som skriver sånne kommentarer! ♥ Håper du liker bloggen min !
Design av

Mlp.blogg.no

hits