TOTTENHAMSKJORTE!!!

Hei! I dag fikk jeg en Tottenhamskjorte av pappa ! ♥
Han hadde sååå lyst til at jeg skulle skrive litt om det på bloggen, sååå, nå tipper jeg at du sitter på stolen og ser på
pc' skjermen og "småler" og smiler for deg selv, akkurat som det jeg gjorde.! ♥♥
(smilingen)

Her er noen bilder tatt av mobilen:
Forresten så blogger jeg fra mobilen nå ;)

Hva synes du ?

JULEBILDER

Hei!

Har litt dårlig samvittighet for ikke å ha blogget nå i det siste !

 

Så derfor legger jeg ut et par bilder jeg har tatt, og redigert ! (NB: bare redigert med bokstaver ! )

 

 

 

Ha en finfin helg alla i hop !

 

 


weheartit - jul

ѕнυт υρ ♬

starbucks | Tumblr

snow man | Tumblr

snow man | Tumblr

snow man | Tumblr

ฬiητєя / dream

snow man | Tumblr

 Uɴɪᴠᴇʀsᴇ ᴏғ Lᴜxᴜʀʏ

christmas cookie

winter | Tumblr

christmas

Tumblr

christmas | Tumblr

 

 

Blogger jeg leser- som ikke er på topplisten del 1

NB: Tar dem i tilfeldig rekkeføge !

(LINK : BILDENE, OG NAVNA PÅ BLOGGENE )

 

NR:1

 

 

amandaones

 

 NR: 2

 

 

matholck ♥      

 

  (hun er på topp 100, tror jeg, haha, men denne bloggen fortjener mye mer oppmerksomhet! )

 

 

 NR: 3

 

annbav ♥

 

Anniken, du FORTJENER mer oppmerksomhet! Du er så flink!! Stå på ! GLAD I DEG! ♥ 

 

(Jeg skjenner Anniken, så dette kunne stått under på: "vennene mine sine blogger" ( ↓ ) ♥ Meeen, hun går ikkeee i klassen min, men det gjør de to andre under "vennene mine sine blogger" ♥ Håper du Anniken og dere andre skjønte det :) ) Fordi vi er kjempegode venner ♥♥♥♥ 

 

 

 

 

Vennene mine sine blogger:

martesmarties

NR: 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 NR: 5

vildecutie

 

 


 

 ♥

 

 

Det kommer kanskje en del 2 også !!

 

Nå skal jeg nok se på farmen! Hade

weheartit- text

Tumblr_mdwy8whoch1qdx37co1_500_large

Untitled

text | Tumblr

OhhMyLoveQuotes

 

text | Tumblr

(1) We're just Teens , so Chillax

Sprüche .

born to fly, forced to walk

Twitter / Recent images by @RudichSeka

Tumblr_mddgoa9a7k1rkfqwzo1_500_large

You? Da One!

BE FREE

Sexcuse me.

Tumblr_mdw57bep7w1qdx37co1_500_large

 

 

Tumblr_me23bzygwd1rov1zeo1_500_large

A6z_6rucyaawusl_large

 

Google Bilder-resultat for http://bicyclethailand.com/wp-content/uploads/2011/04/Follow-Me-Logo1-300x280.png

 

ѕнυт υρ ♬

Sexcuse me.

 

 

//weheartit 

Jule-og-nyttårs-kjoler

Hei! Jeg prøvde på å endre design i stad (nå nettop) men det ble feil, også mangla det forskjellig. (feil med selve designet, prøvde tre fire ganger sååeee)


Så hvis noen var innom bloggen mens jeg hadde et annet design med et ANNET bilde med en ANNEN jente på, så prøvde jeg å fikse det, men det klarte jeg ikke. (det var det bildet som fulgte med designet) (ccnb.blogg.no) men nå tok jeg tilbake på det "gamle" designet igjen!

Men hvis du/dere vet om noen fine design, så please si ifra !? Men jeg liker / vil helst ha et hvitt/hvit og ryddig design !? Hvis dere/du skjønte det da XD :)

 

 

Over til overskriften : Julekjoler og eller nyttårskjoler !!

 ↓ ↓ disse er fra (nelly.com) ↓

NR : 1                                                            NR : 2                                                                           NR : 3

 

(dette bildet er tatt fra L0ve )  :)NR 4                                                                                  NR 5                                                        NR 6

 

 

 

Så, hvilken likte du best ??

 

 

 

Linkinger!

Hei!

 

 

 

De 2 (!!) bloggene som vant er emeng og hegelandsvik .blogg.no :) (link)

Det var mange fine blogger som meldte seg på, men jeg valgte å skrive litt om disse to bloggene. Men jeg skal linke (bare linke) de andre fem bloggene også !

 

- www.madeleinehogmoen.blogg.no

- www.sylvi.blogg.no

- www.vildecutie.blogg.no

- www.anitaogmarie.blogg.no

- www.annettejs.blogg.no

 

 

EMENG:

 

 

HEADER: Hun har desverre ikke en header enda, men hvis hun hadde hatt det, hadde den nok vært fin, i think. Men det ble ikke noe terningkast på "header" fordi un ikke har noe header ;) ♥

 

DESIGN: Du/hun har et kjempefint, og ryddig design, som er lett å "forstå". Det er lyst og fint, derfor får du en 5+ på designet ♥♥

 

INNLEGG: Hun har kjempefine innlegg, og hun blogger litt variert. Og det er bra ;) Hun blogger sånn ca. hver dag, og det er lite feilskriving. + det er mange fine bilder . 5+ på innlegg ogsååå♥

 

BILDER: Du/hun har fine bilder! Kjempefine! Men det blir ofte noe av det samme. (hvis du/dere skjønner) Bilder- en 5'er.

 

 

Selve bloggen til Emilie er kjempefin, og interressant. ! Alle burde ta en tur innom !!♥♥ Selve bloggen får en 5+ det også!! (haha)

Bloggen til Emilie finner dere her  ← (link) eller trykk på bildet !

 

 

 

Den andre bloggen er :

 

HEGELANDSVIK

 


(hun har tatt dette bildet selv (!!!) ) (hun har ikke så mange bilder av seg selv, så derfor ble det dette kjempefine spindervevbildet!!)

HEADER: Du/hun har en kjempefin header, men jeg savner et lite bilde av deg selv :) Men Det er kjempefint fordet!! ♣♥ Du får en 5+ på header.

 

DESIGN: Du/hun har et kjempefint design. Ryddig også. Det er lett å finne fram. Og det er bra :) Design - 6'er.


INNLEGG: Innleggene hennes er ganske korte, men fine. Det er lite tekst, men det er lett å lese. + at det er med bilder nesten hver eneste gang!!! ♥ Innleggene får en 5'er. (litt mere tekst hadde du fått en 5+'er ;) )

 

BILDER: Du/hun har noen av de fineste bildene på en blogg jeg noen gang har sett! Du har utrooolig fine bilder, men som sagt, så blir det bedre med noen "selvbilder" her og der. Men jeg har forstått at det er en fotoblogg, og jeg tror at hvis bloggen skulle "handlet" om deg, og bilder av deg ogsånt, så tror jeg at det hadde vært flere bidler av deg selv der. Bildene- 5+ (6'er) Det hadde blitt en 6 + hvis du /hun hadde hatt flere bilder av seg selv, sånn at vi ser bloggeren bak bloggen, på en måte. Men det er bare MIN mening ;)

 

Selve bloggen til Hege er kjempefin og ryddig. Og det er en bogg som fortjener mye mere oppmerksomhet! Så jeg anbefaler å ta en tur innom "foto-bloggen" hennes. (jeg tror hvertfall at det er en "foto-blogg". )

Bloggen hennes finner du her  ← (link) eller trykk på bildet over. (spindelvevbildet (!!) )  

 

 

Ukens spørsmål-svar

hei!

Nå venter jeg på at norske talenter skal begynne ?

 

Over til det jeg logga inn på blogg.no får å gjøre. Nemlig svare på ukens spørsmål:

 

Hva er det flaueste du har opplevd ? Hmm, nå må jeg tenke.... Det er egentlig veldig mye.. Så aner ikke...

 

Vil du farge håret? Vet du hva, jeg har faktisk veldig lyst til det nå (enten lyse lyse brunt, lyse brunt med forskjellige lyse toner(striper) eller lysere enn jeg har nå). Men det dumme er at, (høres kanskje litt rart ut), men hvis noen spør om: oi, du har lyst hår, har du farga håret ?? Så "må" jeg si ja, det har jeg... Før så var jeg ganske fornøyd, og alle spurte om: Har du farga håret, og: Har du farga håret før, og kunne jeg si stolt, "nei det har jeg ikke" :) ?
Men jeg ysna det litt på toppen i fjor. Men nå har jeg begynt å forandre hårfarge. Det ser ut som at jeg ikke har dusja meg på 3 dager liksom, også dusja jeg meg kvelden før...

Og det rareste er (jeg er jo "blondine", ikke vondt ment) at jeg noen ganger ser noen HELT svarte hårstrå her og der, mitt på mitt lyse hode (det er litt rart) ...

//Har dere noen tips mot sånn "fett" hår som egentlig ikke er fett??

 

Hva er det beste med å blogge? I thiiink, kommentarene. Også er det gøy å ha et sted man kan skrive hva man vil, o.s.v dele bilder, og ja..

 

Hva er det verste med å blogge ? Kanskje når jeg ikke har noe å blogge om, eller at når jeg har skrevet et innlegg, så blir det borte. ( når pc'en skrur seg av o.s.v. ) I thiiiink.

 

Bestevenner ? Jeg synes at det beste er å ha mange venner, og ikke BARE noen få bestevenner. Men jeg har jo noen venner som jeg er mer sammen med, hvis du/dere skjønner??

 

 

Det var de spørsmålene ;)

 

♥♥

 

 Flere spørsmål til meg ??

  


Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012


Hei! ♥ Nå har du droppet inn på min blogg. Jeg heter Kaja, og er 12 år. ♥ Jeg blir veldig glad for kommentarer, og jeg kommenterer som oftest tilbake! Jeg må bare si en ting: Sånne barnselige, stygge kommentarer bryr jeg meg ikke noe om, så hvis du hadde tenkt å skrive noe sånt, så vil jeg bare si at det er ikke vits i å gjøre det! Og jeg synes det er barnselig av de som skriver sånne kommentarer! ♥ Håper du liker bloggen min !
Design av

Mlp.blogg.no

hits