Ukens spørsmål - svar

Her kommer svarene fra ukens spørsmål:

 

♥Leser du synnemholmen.blogg.no? Noen ganger ja Marthe.

Hvilke blogger leser du? Jeg laget et innlegg om det igår, så hvis du blar litt ned, så finner du det du lurer på :)

Men jeg kan jo nevne de fleste jeg leser : matholck, betinabf, andreabadendyck, annbav ++.

Hvor mye trener du? Det spørs egentlig, men til vanlig trener jeg håndballtrening to ganger i uken+ ofte kamper i helgene, + at jeg noen ganger jogger med pappa.(spørs på været) Og litt egentrening en gang i blandt. Tihi. 

Hvilken brus liker du best? Jeg liker mange typer brus, men det jeg synes er veldig godt, er ordentlig coca cola (glassflaske) som man ofte får i syden. 

Favoritt mat? Det er egentlig det samme som med brus. Fordi jeg liker så mye, så det kommer an på. Men en ting jeg liker ganske godt er taco. Og Italiensk piza. (sånn man bare får i/ved Italia)

Dine topp 5 venninner? Jeg svarer ikke på sånne spørsmål på bloggen. Men jeg har noen spesielle venner, som ikke går på samme skole som meg. Men jeg er venn med alle jentene i klassen ja.

Er du forelska? Nei, det er jeg ikke.

Hva er det du liker best? Hvis du mener av alt i verden liksom, så er det litt vanskelig å svare på, men hvis du mener av f.eks. dyr osv så er det noe annet.

Men jeg liker best familien min, være med venner, spille håndball, trene, ferie, dyr, naturen, gå på ski, bade, dra på ferie til andre land. osv osv.

Hvilket fag hater du? Jeg hater egentlig ikke noe sånnt spesiellt fag, men jeg gruer jo meg alltid til framføring og gloseprøve, ogsånn. Men ikke noe spesiellt fag nei.

Hvilket fag elsker du? Jeg liker samfunnsfag, gym ( det regnes egentlig ikke som noe fag i mine øyne ), det spørs egentlig hva vi skal gjøre mens vi har det faget liksom. Skjønner?

Hvor høy er du? Jeg har ikke målt meg på lenge egentlig, men jeg tror at jeg er rundt 1.58 - 1.60. Men som sagt er jeg ikke helt sikker.

Topp 3 bestevenner på skolen? Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor andre har lyst til å vite det. Og jeg nevner ingen navn av det du spurte om, men jeg er veldig god venn med alle jentene i klassen egentlig :-)

Så jeg skjønner ikke hensikten i at jeg skal nevne tre stykker foran alle som leser bloggen min, og kanskje såre noen. Så vær så snill, ikke spør om sånne spørsmål.

 

Synes dere at jeg svarte bra nok? Noe mer du lurer på til neste ukens spørsmål?

 

Ha en god helg videre!

Ukens spørsmål-svar

hei!

Nå venter jeg på at norske talenter skal begynne ?

 

Over til det jeg logga inn på blogg.no får å gjøre. Nemlig svare på ukens spørsmål:

 

Hva er det flaueste du har opplevd ? Hmm, nå må jeg tenke.... Det er egentlig veldig mye.. Så aner ikke...

 

Vil du farge håret? Vet du hva, jeg har faktisk veldig lyst til det nå (enten lyse lyse brunt, lyse brunt med forskjellige lyse toner(striper) eller lysere enn jeg har nå). Men det dumme er at, (høres kanskje litt rart ut), men hvis noen spør om: oi, du har lyst hår, har du farga håret ?? Så "må" jeg si ja, det har jeg... Før så var jeg ganske fornøyd, og alle spurte om: Har du farga håret, og: Har du farga håret før, og kunne jeg si stolt, "nei det har jeg ikke" :) ?
Men jeg ysna det litt på toppen i fjor. Men nå har jeg begynt å forandre hårfarge. Det ser ut som at jeg ikke har dusja meg på 3 dager liksom, også dusja jeg meg kvelden før...

Og det rareste er (jeg er jo "blondine", ikke vondt ment) at jeg noen ganger ser noen HELT svarte hårstrå her og der, mitt på mitt lyse hode (det er litt rart) ...

//Har dere noen tips mot sånn "fett" hår som egentlig ikke er fett??

 

Hva er det beste med å blogge? I thiiink, kommentarene. Også er det gøy å ha et sted man kan skrive hva man vil, o.s.v dele bilder, og ja..

 

Hva er det verste med å blogge ? Kanskje når jeg ikke har noe å blogge om, eller at når jeg har skrevet et innlegg, så blir det borte. ( når pc'en skrur seg av o.s.v. ) I thiiiink.

 

Bestevenner ? Jeg synes at det beste er å ha mange venner, og ikke BARE noen få bestevenner. Men jeg har jo noen venner som jeg er mer sammen med, hvis du/dere skjønner??

 

 

Det var de spørsmålene ;)

 

♥♥

 

 Flere spørsmål til meg ??

  


Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012


Hei! ♥ Nå har du droppet inn på min blogg. Jeg heter Kaja, og er 12 år. ♥ Jeg blir veldig glad for kommentarer, og jeg kommenterer som oftest tilbake! Jeg må bare si en ting: Sånne barnselige, stygge kommentarer bryr jeg meg ikke noe om, så hvis du hadde tenkt å skrive noe sånt, så vil jeg bare si at det er ikke vits i å gjøre det! Og jeg synes det er barnselig av de som skriver sånne kommentarer! ♥ Håper du liker bloggen min !
Design av

Mlp.blogg.no

hits